PEŞTE
4 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: PEŞTE
Asa este, ai dreptate Nicu maestri bucatari in adevaratul sens. Atat Doina cat si Another. Arata super bine tonul asta
Mihaela- Mesaje : 2743
Data de inscriere : 03/02/2010
File de pangasius cu legume la cuptor
Astazi am gatit file de pangasius la cuptor. Adica am lasat putin smartphone-ul si am trecut putin pe la bucatarie.
Ingrediente:
- file de pangasius
- 3 cartofi
- 2 morcovi
- 1 ceapa potrivita
- 2 oua
- 50 g branza - telemea de capra
- 100 ml lapte
- 2 catei de usturoi
- sare si piper
- verdeata pentru decor
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cartofii si morcovii se fierb in apa cu sare dupa ce au fost curatati, spalati si taiati cubulete.
Se amesteca ouala cu laptele si cu branza:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Apoi se aseaza in vasul termorezistent, tapetat cu unt, legumele si pestele:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Se adauga usturoiul zdrobit:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Se toarna si compozitia din lapte, branza, oua:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Se pune si putina verdeata deasupra:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Se da la cuptor:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In final arata asa:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ingrediente:
- file de pangasius
- 3 cartofi
- 2 morcovi
- 1 ceapa potrivita
- 2 oua
- 50 g branza - telemea de capra
- 100 ml lapte
- 2 catei de usturoi
- sare si piper
- verdeata pentru decor
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cartofii si morcovii se fierb in apa cu sare dupa ce au fost curatati, spalati si taiati cubulete.
Se amesteca ouala cu laptele si cu branza:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Apoi se aseaza in vasul termorezistent, tapetat cu unt, legumele si pestele:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Se adauga usturoiul zdrobit:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Se toarna si compozitia din lapte, branza, oua:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Se pune si putina verdeata deasupra:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Se da la cuptor:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In final arata asa:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mihaela- Mesaje : 2743
Data de inscriere : 03/02/2010
Re: PEŞTE
Mda.... grozava idee, ca sotul meu este mare amator de file de pangasius
pentr ca nu are oase garantat 100% !!!!!!!!
Si este o reteta destul de dietetica, de usoara,
sa imi cada si mie bine la stomac.
pentr ca nu are oase garantat 100% !!!!!!!!
Si este o reteta destul de dietetica, de usoara,
sa imi cada si mie bine la stomac.
aurora- Mesaje : 7463
Data de inscriere : 02/01/2010
Localizare : RO, Hunedoara
Re: PEŞTE
Am făcut macrou la cuptor, ieri.
Peștii se curăță și se taie capetele.
Se sărează și se freacă cu lămâie. Se lasă la rece.
Peștii se umplu cu busuioc verde, mentă verde și mărar.
În vasul de lut se pune un pat de felii de lămâie peste care se așază peștii.
Se dă la cuptor. După circa 15-20 de minute se scoate capacul vasului.
Se adaugă vin alb și se mai lasă la cuptor, fără capac.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Separat, din roșii la conservă (sunt mai coapte decât cele de pe tarabă și sunt gata curățate de coajă), un ardei kapia copt și ulei de măsline se face un sos care se pune la scăzut câteva minute, pe un ochi mic de aragaz. Când începe să dea în clocot, se adaugă piper măcinat, usturoi și verdeață tocată. Cine vrea, poate pune și un ardei iute tocat.
Nu uitați de bălănel!
Poftă mare!
Peștii se curăță și se taie capetele.
Se sărează și se freacă cu lămâie. Se lasă la rece.
Peștii se umplu cu busuioc verde, mentă verde și mărar.
În vasul de lut se pune un pat de felii de lămâie peste care se așază peștii.
Se dă la cuptor. După circa 15-20 de minute se scoate capacul vasului.
Se adaugă vin alb și se mai lasă la cuptor, fără capac.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Separat, din roșii la conservă (sunt mai coapte decât cele de pe tarabă și sunt gata curățate de coajă), un ardei kapia copt și ulei de măsline se face un sos care se pune la scăzut câteva minute, pe un ochi mic de aragaz. Când începe să dea în clocot, se adaugă piper măcinat, usturoi și verdeață tocată. Cine vrea, poate pune și un ardei iute tocat.
Nu uitați de bălănel!
Poftă mare!
another- Mesaje : 5532
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 59
Localizare : Undeva în Valahia!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|