Ce intra in stomacul nostru!
+8
Mutulica
Franz Schneider
neica nimeni
solitude
ABBA
aurora
iulia
little light
12 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ce intra in stomacul nostru!
CEAPA
"In 1919 cand gripa a ucis 40 milioane de oameni, un doctor vizita fermierii pentru a-i ajuta sa combata gripa. Multi dintre fermieri si familiile lor o contractasera si multi chiar murisera.
Doctorul a ajus la un fermier unde, spre surprinderea lui, toti membrii familiei erau sanatosi. Cand doctorul a intrebat fermierul ce facea el diferit de ceilalti, sotia lui a spus ca a pus o ceapa necuratata intr-un vas in fiecare camera a casei (si probabil pe vremea aceea casa avea doar 2 camere). Doctorul nu a crezut si a cerut una din cepe pentru a o analiza la microscop. Spre surprinderea lui a descoperit virusul gripei in ceapa. In mod evident aceasta a absorbit virusul pastrand familia sanatoasa.
Apoi, am auzit aceasta povestire de la coafeza mea din Arizona . Acum multi ani angajatii ei se imbolnaveau de gripa si la fel multi dintre clienti. In urmatorul an ea a pus cepe in boluri peste tot in salon. Spre surprinderea ei nici un angajat nu s-a mai imbolnavit. Treaba functioneaza! (si nu, nu fac afaceri cu ceapa)
Morala povestii este: cumparati cateva cepe si puneti-le in boluri in fiecare camera din casa. Daca lucrati la birou, puneti unu sub birou sau undeva pe un raft. Incercati si veti vedea. Noi am facut asta anul trecut si nimeni din casa nu s-a imbolnavit de gripa. Daca va ajuta pe voi si pe cei dragi sa nu va imbolnaviti, cu atat mai bine. Daca totusi faceti gripa, va fi o forma usoara. Oricum... ce aveti de pierdut? Doar cateva cepe!!!!
Acum... mai exista si un PS la aceasta poveste, trimis de o prietena din Oregon care de obicei imi trimite contributii la articolele pe tema sanatatii. Ea mi-a povestit urmatoarea experienta despre ceapa:
"Eu nu stiam despre povestea cu fermierul... dar stiu ca eu personal am facut pneumonie si am fost foarte bolnava. Am citit un articol care spunea sa tai o ceapa la ambele capete, sa pui unul din capete intr-o furculita si sa pui capatul infipt in furculita intr-un borcan gol... iar apoi sa pui borcanul langa patul pacientului peste noapte. Se spunea ca ceapa se innegreste peste noapte din cauza germenilor... si chiar asa s-a intamplat. Dimineata ceapa era un dezastru dar eu deja ma simteam mai bine.
Altceva ce am citit intr-un articol a fost ca atat ceapa cat si usturoiul distribuite prin camera au salvat pe multi de la ciuma neagra. Ele au multe proprietati antibacteriale si antiseptice."
Si acum inca o nota
CEPELE ABANDONATE DEVIN OTRAVITOARE
Am folosit o ceapa care fusese lasata in frigider. Uneori nu folosesc o ceapa intreaga odata, ci pastrez cealalta jumatate pentru mai tarziu.
Dupa ce am citit aceasta informatie mi-am schimbat parerea... si pe viitor voi cumpara cepe mai mici.
Am avut privilegiul sa vizitez Mullins Food Products, divizia de fabricare a maionezei. Mullins este mare si este detinuta de 11 frati si surori din familia Mullins. Prietena mea Jeanne este CEO acolo.
A venit vorba despre intoxicatii alimentare si am dorit sa le impartasesc ceea ce am aflat de la un chimist.
Tipul care ne-a condus in turul fabricii se numea Ed si era unul dintre frati. Ed este un expert in chimie si este implica in dezvoltarea formulei sosului. El a dezvoltat formula sosului si pt McDonald's
Deci retineti ca Ed este un magician al chimiei alimentare. In timpul vizitei cineva a intrebat daca chiar trebuie sa ne facem griji cu privire la maioneza. Oamenii intotdeauna sunt ingrijorati ca maioneza se va strica. Raspunsul lui Ed va va surprinde. El a spus ca toata maioneza produsa comercial este sigura.
"Nici macar nu trebuie pusa la frigider. Nu face nici un rau sa fie pusa, dar nu e neaparat necesar". El a explicat ca pH-ul maionezei este stabilit la o valoare la care bacteriile nu pot supravietui in mediul inconjurator. El a vorbit despre picnicul esential, cu bolul de salata de cartofi pe masa si cum toata lumea da vina pe maioneza cand cuiva ii este rau.
Ed spune ca atunci cand este raportata intoxicatia alimentara, primul lucru pe care il cerceteaza autoritatile este cand a mancat bolnavul ultima oara CEAPA si de unde au venit aceste cepe (din salata de cartofi?) Ed spune ca nu maioneza (atata timp cat nu e facuta in casa) este cea care se strica la aer.. Cel mai probabil este ceapa iar daca nu ceapa, atunci CARTOFII.
El a explicat ca ceapa este o mare piata de desfacere pentru bacterii, in special ceapa negatita. Nu ar trebui niciodata sa pastrezi o bucata de ceapa taiata. Nu este sigura nici daca o pui intr-o punga etansa si o bagi la frigider.
Se contamineaza deja suficient doar prin faptul ca e taiata si sta la aer putina vreme, si poate deveni periculoasa pentru cine o ingereaza (asa ca, atentie sporita la ceapa care va este pusa in hotdog la meciurile de baseball!)
Ed spune ca daca iei partea de ceapa lasata si o gatesti nebuneste s-ar putea sa fii in regula... dar daca tai ceapa lasata ca sa o pui in sandwich iti cauti problemele cu lumanarea. Atat ceapa cat si cartofii fierti dintr-o salata de cartofi vor atrage si favoriza inmultirea bacteriilor mult mai repede decat orice maioneza preparata comercial.
Deci, cum suna asta ca noutate? Luati-o cum vreti. Eu (autorul) am de gand sa fiu foarte atent la ceapa de acum incolo. Din mai multe motive acord credibilitate unui chimist si unei companii care produce milioane de tone de maioneza pe an.
De asemenea, CAINII NU TREBUIE SA MANANCE NICIODATA CEAPA. Stomacul lor nu o poate metaboliza.
Deci, nu uitati ca este periculos sa tai o ceapa si sa o folosesti pentru gatit a doua zi.Devine otravitoare intr-o singura noapte si creeaza bacterii toxice care pot provoca infectii la stomac din cauza excesului de secretie de bila si chiar intoxicatii alimentare."
"In 1919 cand gripa a ucis 40 milioane de oameni, un doctor vizita fermierii pentru a-i ajuta sa combata gripa. Multi dintre fermieri si familiile lor o contractasera si multi chiar murisera.
Doctorul a ajus la un fermier unde, spre surprinderea lui, toti membrii familiei erau sanatosi. Cand doctorul a intrebat fermierul ce facea el diferit de ceilalti, sotia lui a spus ca a pus o ceapa necuratata intr-un vas in fiecare camera a casei (si probabil pe vremea aceea casa avea doar 2 camere). Doctorul nu a crezut si a cerut una din cepe pentru a o analiza la microscop. Spre surprinderea lui a descoperit virusul gripei in ceapa. In mod evident aceasta a absorbit virusul pastrand familia sanatoasa.
Apoi, am auzit aceasta povestire de la coafeza mea din Arizona . Acum multi ani angajatii ei se imbolnaveau de gripa si la fel multi dintre clienti. In urmatorul an ea a pus cepe in boluri peste tot in salon. Spre surprinderea ei nici un angajat nu s-a mai imbolnavit. Treaba functioneaza! (si nu, nu fac afaceri cu ceapa)
Morala povestii este: cumparati cateva cepe si puneti-le in boluri in fiecare camera din casa. Daca lucrati la birou, puneti unu sub birou sau undeva pe un raft. Incercati si veti vedea. Noi am facut asta anul trecut si nimeni din casa nu s-a imbolnavit de gripa. Daca va ajuta pe voi si pe cei dragi sa nu va imbolnaviti, cu atat mai bine. Daca totusi faceti gripa, va fi o forma usoara. Oricum... ce aveti de pierdut? Doar cateva cepe!!!!
Acum... mai exista si un PS la aceasta poveste, trimis de o prietena din Oregon care de obicei imi trimite contributii la articolele pe tema sanatatii. Ea mi-a povestit urmatoarea experienta despre ceapa:
"Eu nu stiam despre povestea cu fermierul... dar stiu ca eu personal am facut pneumonie si am fost foarte bolnava. Am citit un articol care spunea sa tai o ceapa la ambele capete, sa pui unul din capete intr-o furculita si sa pui capatul infipt in furculita intr-un borcan gol... iar apoi sa pui borcanul langa patul pacientului peste noapte. Se spunea ca ceapa se innegreste peste noapte din cauza germenilor... si chiar asa s-a intamplat. Dimineata ceapa era un dezastru dar eu deja ma simteam mai bine.
Altceva ce am citit intr-un articol a fost ca atat ceapa cat si usturoiul distribuite prin camera au salvat pe multi de la ciuma neagra. Ele au multe proprietati antibacteriale si antiseptice."
Si acum inca o nota
CEPELE ABANDONATE DEVIN OTRAVITOARE
Am folosit o ceapa care fusese lasata in frigider. Uneori nu folosesc o ceapa intreaga odata, ci pastrez cealalta jumatate pentru mai tarziu.
Dupa ce am citit aceasta informatie mi-am schimbat parerea... si pe viitor voi cumpara cepe mai mici.
Am avut privilegiul sa vizitez Mullins Food Products, divizia de fabricare a maionezei. Mullins este mare si este detinuta de 11 frati si surori din familia Mullins. Prietena mea Jeanne este CEO acolo.
A venit vorba despre intoxicatii alimentare si am dorit sa le impartasesc ceea ce am aflat de la un chimist.
Tipul care ne-a condus in turul fabricii se numea Ed si era unul dintre frati. Ed este un expert in chimie si este implica in dezvoltarea formulei sosului. El a dezvoltat formula sosului si pt McDonald's
Deci retineti ca Ed este un magician al chimiei alimentare. In timpul vizitei cineva a intrebat daca chiar trebuie sa ne facem griji cu privire la maioneza. Oamenii intotdeauna sunt ingrijorati ca maioneza se va strica. Raspunsul lui Ed va va surprinde. El a spus ca toata maioneza produsa comercial este sigura.
"Nici macar nu trebuie pusa la frigider. Nu face nici un rau sa fie pusa, dar nu e neaparat necesar". El a explicat ca pH-ul maionezei este stabilit la o valoare la care bacteriile nu pot supravietui in mediul inconjurator. El a vorbit despre picnicul esential, cu bolul de salata de cartofi pe masa si cum toata lumea da vina pe maioneza cand cuiva ii este rau.
Ed spune ca atunci cand este raportata intoxicatia alimentara, primul lucru pe care il cerceteaza autoritatile este cand a mancat bolnavul ultima oara CEAPA si de unde au venit aceste cepe (din salata de cartofi?) Ed spune ca nu maioneza (atata timp cat nu e facuta in casa) este cea care se strica la aer.. Cel mai probabil este ceapa iar daca nu ceapa, atunci CARTOFII.
El a explicat ca ceapa este o mare piata de desfacere pentru bacterii, in special ceapa negatita. Nu ar trebui niciodata sa pastrezi o bucata de ceapa taiata. Nu este sigura nici daca o pui intr-o punga etansa si o bagi la frigider.
Se contamineaza deja suficient doar prin faptul ca e taiata si sta la aer putina vreme, si poate deveni periculoasa pentru cine o ingereaza (asa ca, atentie sporita la ceapa care va este pusa in hotdog la meciurile de baseball!)
Ed spune ca daca iei partea de ceapa lasata si o gatesti nebuneste s-ar putea sa fii in regula... dar daca tai ceapa lasata ca sa o pui in sandwich iti cauti problemele cu lumanarea. Atat ceapa cat si cartofii fierti dintr-o salata de cartofi vor atrage si favoriza inmultirea bacteriilor mult mai repede decat orice maioneza preparata comercial.
Deci, cum suna asta ca noutate? Luati-o cum vreti. Eu (autorul) am de gand sa fiu foarte atent la ceapa de acum incolo. Din mai multe motive acord credibilitate unui chimist si unei companii care produce milioane de tone de maioneza pe an.
De asemenea, CAINII NU TREBUIE SA MANANCE NICIODATA CEAPA. Stomacul lor nu o poate metaboliza.
Deci, nu uitati ca este periculos sa tai o ceapa si sa o folosesti pentru gatit a doua zi.Devine otravitoare intr-o singura noapte si creeaza bacterii toxice care pot provoca infectii la stomac din cauza excesului de secretie de bila si chiar intoxicatii alimentare."
little light- Mesaje : 6950
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Re: Ce intra in stomacul nostru!
Iulia ce ai pus la semnatura ta? ca la mine nu se vad decat semne , asa:
<a
href="http://lilypie.com/">src="http://lbyf.lilypie.com/ts37p2.png" width="400" height="80"
border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers
<a
href="http://lilypie.com/">src="http://lbyf.lilypie.com/ts37p2.png" width="400" height="80"
border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers
aurora- Mesaje : 7463
Data de inscriere : 02/01/2010
Localizare : RO, Hunedoara
Re: Ce intra in stomacul nostru!
Un fel de imagine-calendar al evolutiei lui Gabi. La mine se vede.
iulia- Mesaje : 1087
Data de inscriere : 05/01/2010
Varsta : 53
Re: Ce intra in stomacul nostru!
Hm, treaba asta cu ceapa e adevarata! Am observat ca ceapa taiata in salata de rosii sau de cartofi devine scarboasa dupa numai 2-3 ore, iar daca mai si incerci sa mananci, sigur ai probleme. O sa fiu si mai atenta la acest aspect de acum incolo. Mersi, Luminita!
ABBA- Mesaje : 3644
Data de inscriere : 01/01/2010
little light- Mesaje : 6950
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
little light- Mesaje : 6950
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Re: Ce intra in stomacul nostru!
Untul, mai sănătos decât uleiul de măsline
Cele mai recente cercetări făcute la Universitatea Lund, din Suedia, arată că untul scade mai repede nivelul grăsimilor din sânge în comparaţie cu uleiul de măsline.
20% din grăsimile conţinute în unt au acizi graşi, care nu măresc nivelul grăsimilor din sânge. „Am constatat că celulele intestinale stochează mai bine grăsimile provenite din unt decât acizii graşi de la uleiurile vegetale”, explică Julia Svensson, specialist în biotehnologie şi nutriţie la Universitatea Lund.
Cele mai recente cercetări făcute la Universitatea Lund, din Suedia, arată că untul scade mai repede nivelul grăsimilor din sânge în comparaţie cu uleiul de măsline.
20% din grăsimile conţinute în unt au acizi graşi, care nu măresc nivelul grăsimilor din sânge. „Am constatat că celulele intestinale stochează mai bine grăsimile provenite din unt decât acizii graşi de la uleiurile vegetale”, explică Julia Svensson, specialist în biotehnologie şi nutriţie la Universitatea Lund.
little light- Mesaje : 6950
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Re: Ce intra in stomacul nostru!
Da..si eu,sincer.
little light- Mesaje : 6950
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
neica nimeni- Mesaje : 1025
Data de inscriere : 03/01/2010
Localizare : away from
Re: Ce intra in stomacul nostru!
Un pericol pe care il stim in adancul constiintei noastre, pe care il uitam mai tot timpul, lasand delasarea sa ne duca pe acelasi drum al obiceiurilor alimentare proaste. M-am cutremurat , pentru ca stiu ce e rau , dar stiu si ca nu pot face nimic pentru a schimba asta; poate doar la nivel personal, un pic, dar cata determinare iti trebuie ca sa reusesti!
ABBA- Mesaje : 3644
Data de inscriere : 01/01/2010
little light- Mesaje : 6950
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Re: Ce intra in stomacul nostru!
Depinde si cum si poate si cand.
neica nimeni- Mesaje : 1025
Data de inscriere : 03/01/2010
Localizare : away from
Re: Ce intra in stomacul nostru!
Am facut floricele de porumb, la microunde.
Sunt tare bune!
sunt bune???
Sunt tare bune!
sunt bune???
aurora- Mesaje : 7463
Data de inscriere : 02/01/2010
Localizare : RO, Hunedoara
Re: Ce intra in stomacul nostru!
Microundele-s problema...
little light- Mesaje : 6950
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Re: Ce intra in stomacul nostru!
Pe pachetele de paine Titan scrie deja ca painea este fabricata conform Codex Alimentarius. Romania va experimenta pe populatie produsul cancerigen initium.
Experimentul "Codex Alimentarius" incepe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea "Codexului", alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei).
"Codex Alimentarius" este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare.
Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc.
Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte.
Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de"Codex
Alimentarius" . Produsele vor fi furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castravei si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca "beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata inn
care se obtine recolta." Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada si Marea Britanie.
Neoficial, conform cercetatorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Ori, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne. (S.L.)
D-zeu sa-i ajute pe romani.
Daca esti impotriva folosirii acestei substante, semneaza petitia online:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] nline.ro/petitie-p6642504 8.html easepoint. com/first- approval- worldwide- fungicides- initium%C2% AE-wine-and- vegetables
Pe acest site BASF-ul se lauda pe 11 ianuarie ca pentru prima data in lume a fost autorizat intr-un timp record fungicidul Initium care in Romania va fi vandut sub numele "Enervina".
Acum cineva ar putea spune : si ce daca, este un nou fungicid ce creste productia .
Ce ma intriga pe mine este viteza cu care a fost aprobat si bagat pe piata romaneasca.
Probabil nu vei putea sa vinzi cartofi decat daca dai cu Initium ...
Te crucesti de ce sunt in stare conducatorii nostri pe care i-am ales. In ce tara traim ?
Ar fi bine sa raspandesti cat mai mult ca asa cum s-a intamplat cu Vaccinul contra cancerului de col uterin si impotriva gripei porcine se pare ca nu este in zadar !
Poate cine stie, desi ni se canta de zeci de ani "Desteapta-te romane" poate totusi ne vom destepta odata.
L-am primit pe mail si m-am gandit sa il propun ca subiect de discutie aici pe forum. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Experimentul "Codex Alimentarius" incepe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea "Codexului", alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei).
"Codex Alimentarius" este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare.
Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc.
Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte.
Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de"Codex
Alimentarius" . Produsele vor fi furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castravei si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca "beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata inn
care se obtine recolta." Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada si Marea Britanie.
Neoficial, conform cercetatorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Ori, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne. (S.L.)
D-zeu sa-i ajute pe romani.
Daca esti impotriva folosirii acestei substante, semneaza petitia online:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] nline.ro/petitie-p6642504 8.html easepoint. com/first- approval- worldwide- fungicides- initium%C2% AE-wine-and- vegetables
Pe acest site BASF-ul se lauda pe 11 ianuarie ca pentru prima data in lume a fost autorizat intr-un timp record fungicidul Initium care in Romania va fi vandut sub numele "Enervina".
Acum cineva ar putea spune : si ce daca, este un nou fungicid ce creste productia .
Ce ma intriga pe mine este viteza cu care a fost aprobat si bagat pe piata romaneasca.
Probabil nu vei putea sa vinzi cartofi decat daca dai cu Initium ...
Te crucesti de ce sunt in stare conducatorii nostri pe care i-am ales. In ce tara traim ?
Ar fi bine sa raspandesti cat mai mult ca asa cum s-a intamplat cu Vaccinul contra cancerului de col uterin si impotriva gripei porcine se pare ca nu este in zadar !
Poate cine stie, desi ni se canta de zeci de ani "Desteapta-te romane" poate totusi ne vom destepta odata.
L-am primit pe mail si m-am gandit sa il propun ca subiect de discutie aici pe forum. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Mutulica in Mar 09 Mar 2010, 2:20 pm, editata de 1 ori
Re: Ce intra in stomacul nostru!
Am incercat sa repar cumva textul tau Mutulica. Sper ca nu e cu suparare.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|