Foietaj cu branza
2 participanți
Pagina 1 din 1
Foietaj cu branza
Foietaj cu branza
Se cumpara aluat de foietaj, se lasa la temperatura camerei sa se decongeleze deoarece acestea sunt congelate.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Crema pentru umplutura:
-branza sarata (eu am folosit telemea de capra)
-o lingura de smantana
-un ou
Se omogenizeaza cu mixerul pana se obtine o crema.
Se taie foaia de aluat in patrate in care se pune putina umplutura si apoi se lipesc marginile astfel incat sa nu curga inafara.
Se pun in tava unsa cu unt si se dau la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.
Se pot unge cu ou pe deasupra pentru a capata o culoare aurie.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Se cumpara aluat de foietaj, se lasa la temperatura camerei sa se decongeleze deoarece acestea sunt congelate.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Crema pentru umplutura:
-branza sarata (eu am folosit telemea de capra)
-o lingura de smantana
-un ou
Se omogenizeaza cu mixerul pana se obtine o crema.
Se taie foaia de aluat in patrate in care se pune putina umplutura si apoi se lipesc marginile astfel incat sa nu curga inafara.
Se pun in tava unsa cu unt si se dau la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.
Se pot unge cu ou pe deasupra pentru a capata o culoare aurie.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mihaela- Mesaje : 2743
Data de inscriere : 03/02/2010
Re: Foietaj cu branza
mortal arata..................... salivez precum catelusul lu' Pavlov
aurora- Mesaje : 7463
Data de inscriere : 02/01/2010
Localizare : RO, Hunedoara
Re: Foietaj cu branza
Da, si sunt si bune. Mai ales cand sunt calde. Dar sunt bune pana a doua zi.aurora a scris:mortal arata..................... salivez precum catelusul lu' Pavlov
Mihaela- Mesaje : 2743
Data de inscriere : 03/02/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum