Ciorbă de afumătură
Pagina 1 din 1
Ciorbă de afumătură
Ciorbă de afumătură
Ingrediente
- afumătură de porc
- borș
- ardei grași
- roșii
- morcovi
- păstârnac
- dovlecel
- leuștean
- semințe de mărar
- semințe de chimen
Afumătura de purcel poate fi din orice parte: costiță, ciolane, piciorușe. Eu am avut niște ciolane.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am călit un pic zarzavatul spălat bine.
Ceea ce vedeți aici am folosit numai în parte, pentru că totodată căleam zarzavat și pentru un gulaș. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Separat, am pus la fiert afumătura de purcel, împreună cu semințe de mărar și cu semințe de chimen.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am adăugat zarzavatul călit, iar când acesta a fost fiert, împreună cu afumătura, am adăugat borșul.
Adăugați întotdeauna borș cald, sau fierbinte. Asta va permite ciorbei să fiarbă , să rămână în clocot
până fierbe un pic și borșul! Dacă puneți borș rece,a cesta va da un pic înapoi fiertura...
Adăugați cât mai mult leuștean verde și serviți cu smântână și ardei iute. Poftă mare![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ingrediente
- afumătură de porc
- borș
- ardei grași
- roșii
- morcovi
- păstârnac
- dovlecel
- leuștean
- semințe de mărar
- semințe de chimen
Afumătura de purcel poate fi din orice parte: costiță, ciolane, piciorușe. Eu am avut niște ciolane.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am călit un pic zarzavatul spălat bine.
Ceea ce vedeți aici am folosit numai în parte, pentru că totodată căleam zarzavat și pentru un gulaș. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Separat, am pus la fiert afumătura de purcel, împreună cu semințe de mărar și cu semințe de chimen.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am adăugat zarzavatul călit, iar când acesta a fost fiert, împreună cu afumătura, am adăugat borșul.
Adăugați întotdeauna borș cald, sau fierbinte. Asta va permite ciorbei să fiarbă , să rămână în clocot
până fierbe un pic și borșul! Dacă puneți borș rece,a cesta va da un pic înapoi fiertura...
Adăugați cât mai mult leuștean verde și serviți cu smântână și ardei iute. Poftă mare![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
another- Mesaje : 5532
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 59
Localizare : Undeva în Valahia!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|