Rulouri de vinete cu ficăţei de pasăre
INCREDIBIL DE ATRACTIV :: BUCATARIA GURMANZILOR :: CARTE DE BUCATE :: FELUL 2 ( ALTCEVA DECAT FRIPTURI )
Pagina 1 din 1
Rulouri de vinete cu ficăţei de pasăre
Rulouri de vinete cu ficăţei de pasăre
Ingrediente
- 1-2 pătlăgele vinete
- maximum o jumătate de kilogram de ficăţei de pasăre
- 150 - 200 grame de caşcaval
- un morcov, o roşie sau două
Vinetele se curăţă de cozi şi de coajă şi se taie felii care se dau cu sare.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ficăţeii se opăresc. Nu-i fierbeţi, pentru că îi veţi băga la cuptor. Trebuie doar opăriţi.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Se taie caşcavalul felioare şi împreună cu bucăţile de ficăţel de pasăre opărit de rulează în feliile de vinete. Se pun într-un vas termorezistent. Se toacă un morcov sau doi şi o roşie. Eu am pus cimbru verde şi busuioc verde. Se dă vasul la cuptor circa 20 de minute. În ultimele cinci minute scoateţi capacul vasului. Puneţi, după gust, 100 de ml de vin alb.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Final
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu uitaţi de asta! E de un bălănel de Ostrov!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ingrediente
- 1-2 pătlăgele vinete
- maximum o jumătate de kilogram de ficăţei de pasăre
- 150 - 200 grame de caşcaval
- un morcov, o roşie sau două
Vinetele se curăţă de cozi şi de coajă şi se taie felii care se dau cu sare.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ficăţeii se opăresc. Nu-i fierbeţi, pentru că îi veţi băga la cuptor. Trebuie doar opăriţi.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Se taie caşcavalul felioare şi împreună cu bucăţile de ficăţel de pasăre opărit de rulează în feliile de vinete. Se pun într-un vas termorezistent. Se toacă un morcov sau doi şi o roşie. Eu am pus cimbru verde şi busuioc verde. Se dă vasul la cuptor circa 20 de minute. În ultimele cinci minute scoateţi capacul vasului. Puneţi, după gust, 100 de ml de vin alb.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Final
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu uitaţi de asta! E de un bălănel de Ostrov!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
another- Mesaje : 5532
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 59
Localizare : Undeva în Valahia!
INCREDIBIL DE ATRACTIV :: BUCATARIA GURMANZILOR :: CARTE DE BUCATE :: FELUL 2 ( ALTCEVA DECAT FRIPTURI )
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|